Kako smo izgradili brand

Maslinovo ulje najviše kategorije spoj je generacijama njegovanih plodnih pozicija, pametnog promišljanja o maslinarstvu i fokusa na kupce.

Naša ulja

Želeći našem ulju pripojiti antički karakter i tisućljetni značaj koji krase masline i maslinova ulja, nazvali smo ga i Oleum Viride Liube. Kombinacija je to latinskog imena jedne od pet kategorija po drevnoj rimskoj klasifikaciji maslinovog ulja te starog naziva našeg Ljupča. Na kraju, čini se da ono takav naziv svojom osobnošću i zaslužuje. Jer je primjerak proizvoda i djelatnosti na ponos svoga mjesta i jer obiteljskim zajedništvom uz kombiniranje tradicionalnog i modernog gotovo bez stajanja evoluira u kvaliteti zajedno s protokom vremena.

Zlatne, srebrne i brončane medalje te pehari na mnogim međunarodnim natjecanjima objektivan su dokaz kvalitete naših ulja, a mi mislimo da su neke druge stvari možda i bitnije. Prije svega, rastuća potražnja i doživljajem konstantno zadovoljstvo konzumenata našeg ulja, što predstavlja ultimativno zadovoljstvo i krunu našeg rada. A nakon toga činjenica da ostavštinu naših predaka i bogomdanu klimu u našoj uvali nikad nismo uzimali za gotovo.

Naprotiv, pridodali smo tim atributima i još neka - najmodernije postrojenje i edukaciju, posvećenost i obiteljsko zajedništvo te konačno - istinsku, gotovo dječju, ljubav i razigranost u potrazi za novim vrijednostima deriviranim iz ploda masline. Od toga je nastao i ogledni primjerak našeg kreativnog razvoja - maslinovo ulje s komadićima cvijeta soli - prstohvat soli u ulju kao simbol prstohvata ljubavi neizbježnog za uspjeh.

Obitelj kao tajni sastojak

OPG se vodi na Matu, a otac Mladen je idejni tvorac i kreativac unutar gospodarstva. Uz to, supruga i majka Marijana te Matina supruga Snježana daju svoj veliki doprinos uspjehu.

Mate
Mladen
Marijana
Snježana