Degustacije i obilasci

Probajte naša ulja i hranu, obiđite podrume i naučite više o maslinarstvu.

Ponuda

Novost u sklopu našeg OPG-a od 2020. je kušaona ulja u sklopu naše obiteljske kuće u Ljupču, a u kojoj se može proći mala škola degustacije ulja i upoznavanja s posebnostima svakog pojedinog. Jer, svako monosortno ulje posjeduje svoje specifičnosti mirisa i okusa te se različito sljubljuje s namirnicama.

Kušaona je moderno uređena po globalnim standardima, no s neizostavnim elementima mediteranskog duha, tradicije i resursa koji su za nas neodvojivi od masline i maslinovog ulja kao simbola koji je postao i više od samog ploda i hrane.

Kao posjetiteljima kroz video snimke ćemo vam pokazati cijeli tijek proizvodnje, od samih maslinika sve do proizvodnje ulja te pružiti razgledavanje podruma i uvid u načine čuvanja ulja. Za kraj, čeka vas najljepši dio - degustacija više sorata ulja uz poduku s naše strane.

Osim degustacije, kod nas možete pojesti i tradicionalnu hranu te popiti vina Dušević. Ukusna domaća hrana komplementarna je vrhunskim uljima i jedno bez drugo u punom doživljaju ne može postojati. Upravo zato smatramo da će konzumacija domaćih namirnica vaš boravak u kušaoni učiniti još značajnijim i još pamtljivijim. Naravno, jelovnik se može kombinirati i po željama, uz postojeću ponudu koju možete vidjeti na web stranici.

Kušaona radi po standardnom radnom vremenu za sve degustacije i konzumaciju hladnih plata te uz obveznu prethodnu najavu dolaska ili direktnu rezervaciju za degustacije uz glavna jela pod pekom, na roštilju ili na salatu. Svoje mjesto možete rezervirati kroz kontakt formu na našoj stranici, telefonski, putem email poruke, a ukoliko želite odmah kartično i platiti iskoristite internet platformu Authland gdje se nalazi naša ponuda ugostiteljskih usluga.

U sklopu kušaone i podruma otvorena je trgovina gdje se mogu kupiti svi naši proizvodi, od maslinovog ulja i vina do likera Dušević.

Težimo autentičnom

Atmosfera naše kušaone i podruma istinski odražava duh tradicije obitelji i mjesta.